• -34,44 €
  • Išparduota

LEGO STAR WARS Darth Vader 75304

99,99 €
65,55 € Sutaupote 34,44 €
Nėra mokesčio

Atitrūkite nuo kasdienybės streso mėgaukitės kokybišku laisvalaikiu, atkurdami kiekvieną grėsmingą Darth Vader detalę su šiuo kolekciniu LEGO® Star Wars™ konstravimo rinkiniu (75304)Įkūnykite piktą menančio „Star Wars™“ blogiuko išvaizdą su šiuo Darth Vader konstruojamu ir eksponuojamu šalmu. Atsipūskite ir imkitės sudėtingo kūrybiško iššūkio, atkurdami kiekvieną autentišką detalę LEGO® stiliumi. Tada eksponuokite jį ant stovo su pavadinimo lentele kaip pokalbiui įkvepiančią stalo puošmeną arba akį džiuginančią namų dekoraciją.

Kiekis
Add to wishlist
Išparduota

  Saugus atsiskaitymas

Atsiskaitysite per el. bankininkystę, Paysera arba Visa / Mastercard

  Prekių pristatymas

Perkant už 50€ ar daugiau, prekes į paštomatą pristatysime nemokamai.

  Nemokamas grąžinimas

Persigalvojote? Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją


Saugus ir patikimas apmokėjimas

Detalių skaičius 834

Amžius 18+

LEGO
214

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Stalo žaidimas Dixit Libellud

32,99 € 26,55 € -6,44 €
Į krepšelį
Prieinamumas: Neturime sandėlyje

Kiekvienas žaidėjas savo ėjimo metu tampa pasakotoju, kuris likusiems žaidėjams pasako žodį ar frazę, padainuoja ar suvaidina kažką, kas susiję su rankoje laikoma korta. Tada pasakotojo korta grąžinama į kaladę, kuri sumaišoma. 

Stalo žaidimas Jenga Maker HASBRO

39,00 € 24,55 € -14,45 €
Prieinamumas: 1 Turime sandėlyje

Hasbro“ žaidimą sau ras kiekvienas! Smagus „Hasbro“ žaidimas visai šeimai! Suburk komandas pažaisti įtampos kupiną blokelių statymo žaidimą! Kiekviena komanda turi išsirinkti po instruktorių ir statytoją. Instruktorius pasakoja, kaip statyti kortelėje pavaizduotą konstrukciją, o statytojas bando teisingai sudėti blokelius.

Žaidimas Pictionary Air MATTEL

42,99 € 24,55 € -18,44 €
Prieinamumas: 2 Turime sandėlyje

Naujiena. Žaidimas „Piešimas ore“, tinkamas žaisti ir vaikams, ir suaugusiesiems. Vienas žaidėjas piešia ore, o kiti komandos draugai spėlioja ekrane atsirandančius paveikslėlius, Laimi komanda, surinkusi daugiausia taškų po 10 raundų!

LEGO Creator 3-in-1 Retro fotoaparatas

15,55 €
Prieinamumas: 1 Turime sandėlyje

Įkvėpkite vaizduotę žaisdami su „LEGO® Creator“ retro fotoaparato (31147) „trys viename“ konstravimo rinkiniu berniukams ir mergaitėms nuo 8 metų. Legendinis fotoaparatas sudarytas iš judančio objektyvo, viršuje esančių fotografuoti skirtų mygtukų, atsidarančios galinės dalies, į kurią galima įdėti iš kaladėlių sukonstruotą juostelę, ir įvairiaspalvio tekstilinio dirželio, skirto nešiotis fotoaparatą.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką "Sutinku". Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau apie naudojamus slapukus skaitykite. Plačiau apie slapukų politiką