LEGO Creator 3-in-1 Žavūs šunys 31137

22,99 €
Su mokesčiais

LEGO Creator žavingi šunys yra puiki dovana vaikams, kurie mėgsta kurti ir žaisti su konstruktoriais.

Kiekis
Add to wishlist

  Saugus atsiskaitymas

Atsiskaitysite per el. bankininkystę, Paysera arba Visa / Mastercard

  Prekių pristatymas

Perkant už 50€ ar daugiau, prekes į paštomatą pristatysime nemokamai.

  Nemokamas grąžinimas

Persigalvojote? Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją


Saugus ir patikimas apmokėjimas

Šunų kūrimas yra labai smagus ir kūrybingas procesas, tačiau gali būti per sudėtinga vaikams iki 8 metų. Vis dėlto, šie konstruktoriai yra labai kokybiški ir tvirti, o galimybė sukurti tris skirtingus šunų modelius suteikia daugiau kūrybiškumo laisvės.

Pliusai: LEGO Creator žavingi šunys yra labai kokybiški ir tvirti Šunų kūrimas yra labai smagus ir kūrybingas procesas Galima sukurti tris skirtingus šunų modelius.

Amžius 7+

308

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prieinamumas: 1 Turime sandėlyje

LEGO Disney „Encanto“ Izabelės gėlių vazonas (43237) yra kūrybingas rinkinys, skirtas vaikams nuo 6 metų. Jį sudaro 292 dalys ir leidžia vaikams sukurti spalvingą gėlių vazoną, įkvėptą Izabelės iš „Encanto“ filmo magiškos galios valdyti augalus. Be pagrindinio modelio, rinkinyje yra minifigūrėlė, gėlės, augalai ir aksesuarai, kurie leidžia žaisti ir dekoruoti. Šis rinkinys skatina kūrybiškumą bei smulkiąją motoriką, kartu atgaivindamas filmą per įdomią konstravimo patirtį.

Stalo žaidimas Jenga Maker HASBRO

25,99 €
Prieinamumas: 1 Turime sandėlyje

Hasbro“ žaidimą sau ras kiekvienas! Smagus „Hasbro“ žaidimas visai šeimai! Suburk komandas pažaisti įtampos kupiną blokelių statymo žaidimą! Kiekviena komanda turi išsirinkti po instruktorių ir statytoją. Instruktorius pasakoja, kaip statyti kortelėje pavaizduotą konstrukciją, o statytojas bando teisingai sudėti blokelius.

LEGO Creator Astronautas kosmose 31152

35,99 €
Prieinamumas: 1 Turime sandėlyje
 3 LEGO® kosminiai žaislai vienoje dėžėje – su „LEGO Creator“ astronauto kosmose rinkiniu berniukai ir mergaitės nuo 9 metų gali sukonstruoti ir perkonstruoti 3 skirtingus rinkinius, naudodami tas pačias kaladėles
• Nesibaigiančios žaidimo galimybės – vaikai gali kurti drąsos kupinas istorijas žvaigždžių apsuptyje su 3 skirtingais kosminiais rinkiniais: astronauto, šuns ir kosminės angies-reaktyvinio lėktuvo modeliais

Stalo žaidimas Pasaulio pakraštys

23,99 €
Prieinamumas: 1 Turime sandėlyje

Tau prieš akis – neištyrinėta ir nenuspėjama jūra. Ekspedicijų ir užkariavimų istorijos įkvepia leistis į naujus, dar neatrastus kraštus su pakrantėse įsikūrusiais miestais, prisipildyti laivus aukso, o savo vardus įsirašyti į istorijos knygas!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką "Sutinku". Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau apie naudojamus slapukus skaitykite. Plačiau apie slapukų politiką