• -18,44 €

LEGO ARCHITECTURE Londonas, 21034

58,99 €
40,55 € Sutaupote 18,44 €
Nėra mokesčio

Mėgaukis Londono architektūros įvairove su šiuo detaliu LEGO® kaladėlių modeliu. LEGO Architecture modeliai iš „Skyline“ kolekcijos tinkami eksponuoti namuose ir biure.

Kiekis
Add to wishlist

  Saugus atsiskaitymas

Atsiskaitysite per el. bankininkystę, Paysera arba Visa / Mastercard

  Prekių pristatymas

Perkant už 50€ ar daugiau, prekes į paštomatą pristatysime nemokamai.

  Nemokamas grąžinimas

Persigalvojote? Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją


Saugus ir patikimas apmokėjimas

Mėgaukis Londono architektūros įvairove su šiuo detaliu LEGO® kaladėlių modeliu. LEGO Architecture modeliai iš „Skyline“ kolekcijos tinkami eksponuoti namuose ir biure. Jie sukurti visiems, kurie domisi kelionėmis, architektūra, istorija ir dizainu. Kiekvienas rinkinys sukurtas laikantis mastelio, kad kiekvienas statinys būtų atvaizduotas atitinkamo dydžio, su tikroviškomis spalvomis. Šiame rinkinyje yra Nacionalinė galerija, Nelsono kolona, Londono apžvalgos ratas, Big Benas (Elžbietos bokštas) ir Tauerio tiltas. Jį užbaigia dekoratyvinė Londono lentelė.

  • LEGO® Architecture Londono versija.
  • Rinkinyje yra Nacionalinė galerija, Nelsono kolona, Londono apžvalgos ratas, Big Benas (Elžbietos bokštas) ir Tauerio tiltas.
  • Londono Temzės upę vaizduoja skaidrios pagrindo plokštės plytelės.
  • Tauerio tiltas atsidaro, kad galėtų praplauti laivai.
  • Pridedamoje knygelėje pateikiama informacija apie kiekvieno pastato kūrėją, architektūrą bei istoriją ir istorinių faktų apie Londoną ir jo kultūros paveldą (tik anglų kalba. Kitomis kalbomis galima rasti adresu LEGO.com/architecture).
  • Rinkinyje yra 4 x 32 plytelėmis išklotas pagrindas su dekoratyvine Londono lentele.
  • Atkurk gražiausius pasaulio miestus su „Skyline“ kolekcija iš LEGO® Architecture.
  • LEGO® Architecture rinkiniai yra skirti mėgautis architektūros pasauliu naudojant LEGO detales ir sukurti visiems, kas domisi kelionėmis, dizainu, architektūra ir istorija.
  • Rinkinį sudaro daugiau kaip 460 LEGO® detalių, ir jis skirtas konstruoti nuo 12 metų amžiaus.
  • Matmenys: virš 15 cm (5 col.) aukščio, 28 cm (11 col.) pločio ir 8 cm (3 col.) gylio.
LEGO
292

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Stalo žaidimas KAKĖ MAKĖ Lenktynės

28,55 € 18,55 € -10,00 €
Prieinamumas: 2 Turime sandėlyje

Ei, vaikai! Leiskitės į pašėlusį nuotykį su Kakės Makės pasaulio veikėjais! Čia jūsų laukia smagioms lenktynėms pasiruošęs Čiūčia ir pačios įvairiausios nuotaikingos užduotys, kurias įvykdžius galima gauti gardžių sausainiu! Ridenkite kauliuką, rinkitės, kuriuo takeliu eisite, atlikite įdomias užduotis ir puikiai praleiskite laiką!

Prieinamumas: 1 Turime sandėlyje

Lego Avatar Skraiduolis įsibėgėja į nuotykių kupiną pasaulį, kuriame jis susiduria su užduotimis, iššūkiais ir draugais. Jis turi įveikti įvairias kliūtis, surinkti unikalius blokus ir kurti sprendimus, kad galėtų patekti į magiškąją LEGO širdį. Ar tai bus jisų herojaus laimėjimo istorija, arba naujas išbandymas kelyje – tai priklauso nuo žaidėjo kūrybiškumo ir strategijos.

Stalo žaidimas Dixit Libellud

32,99 € 26,55 € -6,44 €
Į krepšelį
Prieinamumas: Neturime sandėlyje

Kiekvienas žaidėjas savo ėjimo metu tampa pasakotoju, kuris likusiems žaidėjams pasako žodį ar frazę, padainuoja ar suvaidina kažką, kas susiję su rankoje laikoma korta. Tada pasakotojo korta grąžinama į kaladę, kuri sumaišoma. 

Stalo žaidimas Monopolis Star Wars Hasbro

45,55 € 35,55 € -10,00 €
Prieinamumas: 1 Turime sandėlyje

Sveikas atvykęs! Į "Žvaigždžių karų" akcentą, kurį įkvėpė "Žvaigždžių karų" filmų tamsiosioji pusė. Šiame "Monopolyje: Žvaigždžių karai" stalo žaidimą šeimoms ir vaikams, žaidėjai turi pasamdyti kuo daugiau žymių piktadarių. Kuo daugiau sutarčių jie turi, tuo daugiau Imperijos kreditų gali surinkti.

LEGO Creator Gėlės laistytuve, 31149

25,55 €
Prieinamumas: 1 Turime sandėlyje

Konstruokite, perdarykite, žaiskite ir eksponuokite 3 spalvingus modelius, įkvėptus gamtos, su šiuo „LEGO® Creator“ „trys viename“ gėlių laistytuve (31149) rinkiniu. Iš kaladėlių konstruojamą geltoną laistytuvą su rankena ir snapeliu puošia trys gėlės su judančiais žiedlapiais ir 3 drugeliai, kurie tvirtinami ant permatomų lazdelių, kad sudarytų skraidančių drugelių įspūdį.

LEGO STAR WARS Executor Super Star Destroyer 75356

189,55 € 179,55 € -10,00 €
Prieinamumas: 1 Turime sandėlyje

Sukurkite vieną galingiausių kada nors sukurtų imperatoriškųjų žvaigždžių laivų: „Executor Super Star Destroyer“ (75356). Šis detalus, iš kaladėlių sukonstruotas LEGO® Star Wars™ konstruktorius demonstruoja kolekcinį naikintuvo modelį iš „Žvaigždžių karų“ trilogijos.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką "Sutinku". Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau apie naudojamus slapukus skaitykite. Plačiau apie slapukų politiką