• -12,44 €

LEGO ARCHITECTURE Paryžius, 21044

57,99 €
45,55 € Sutaupote 12,44 €
Nėra mokesčio

Sujunkite legenda tapusias Paryžiaus įdomybes šiame didingame Paryžiaus panoramą atkartojančiame modelyje. 21044 „LEGO® Architecture Skyline“ rinkinį sudaro Triumfo arka, Eliziejaus laukai, Monparnaso bokštas, Didieji rūmai, Eifelio bokštas ir Luvras.

Kiekis
Add to wishlist

  Saugus atsiskaitymas

Atsiskaitysite per el. bankininkystę, Paysera arba Visa / Mastercard

  Prekių pristatymas

Perkant už 50€ ar daugiau, prekes į paštomatą pristatysime nemokamai.

  Nemokamas grąžinimas

Persigalvojote? Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją


Saugus ir patikimas apmokėjimas

Sujunkite legenda tapusias Paryžiaus įdomybes šiame didingame Paryžiaus panoramą atkartojančiame modelyje. 21044 „LEGO® Architecture Skyline“ rinkinį sudaro Triumfo arka, Eliziejaus laukai, Monparnaso bokštas, Didieji rūmai, Eifelio bokštas ir Luvras. Tikroviškumo modeliui suteikia žolės ir medžių plotai ir dekoratyvinė Paryžiaus lentelė. Rinkinys sukurtas konstruoti palengva ir džiuginti savo rezultatu visus, kurie domisi architektūra, kelionėmis, istorija ir dizainu, be to, jis taps išties didingu namų arba biuro akcentu. Kiekvienas panoramos modelis sukurtas laikantis mastelio, kad visi statiniai būtų atvaizduoti atitinkamo dydžio ir pasižymėtų tikroviškomis spalvomis.

  • „LEGO® Architecture“ Paryžiaus versija.
  • Rinkinį sudaro garsios Paryžiaus įdomybės, tarp kurių puikuojasi Triumfo arka, Eliziejaus laukai, Monparnaso bokštas, Didieji rūmai, Eifelio bokštas ir Luvras, taip pat žolės ir medžių plotai.
  • Pridedamoje knygelėje pateikiama informacija apie kiekvieno statinio kūrėją, architektūrą bei istoriją ir istorinių faktų apie Paryžių ir jo kultūrinį paveldą (tik anglų ir prancūzų kalbomis. Kitomis kalbomis galima rasti adresu LEGO.com/architecture).
  • Rinkinyje yra 4 x 32 pagrindas su dekoratyvine Paryžiaus lentele.
  • Atkurk dinamiškiausius pasaulio miestus su LEGO® Architecture Skyline kolekcija.
  • LEGO® Architecture rinkiniai padeda atrasti architektūros pasaulį naudojant LEGO kaladėles ir yra sukurti visiems, besidomintiems kelionėmis, dizainu, architektūra ir istorija.
  • Rinkinį sudaro daugiau kaip 694 dalys.
  • Matmenys: daugiau kaip 22 cm (8 col.) aukščio, 28 (11 col.) ilgio ir 11 cm (4 col.) pločio.
LEGO
293

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

LEGO Minecraft apleista kasykla 21166

25,99 € 19,55 € -6,44 €
Prieinamumas: 1 Turime sandėlyje

LEGO® Minecraft™ Apleista kasykla (21166) perkelia į tikrovę klasikinius „Minecraft“ nuotykius, kuriuose vaikai padeda pagrindiniam žaidimo personažui kasinėti, konstruoti ir tyrinėti, stengiantis apsiginti nuo įvairių priešiškų būtybių puolimo. Betarpiški „Minecraft“ kalnakasybos nuotykiai Vaikai sutelkia jėgas su Steve, kuris kasa anglį, geležį ir deimantus, puolamas baugaus zombio, bjauraus voro ir glitaus šliužo.

Stalo žaidimas Mano Monopolis LT Hasbro

49,55 € 34,10 € -15,45 €
Prieinamumas: 1 Turime sandėlyje

Mano Monopolija – greitų sandorių nekilnojamojo turto žaidimas. Prisijaukink sėkmę žaisdamas šį linksmą žaidimą!Ieškokite mieste geidžiamo nekilnojamojo turto, investuokite į jį, o tuomet skaičiuokite pelną! Sudarinėkite sandorius su kitais žaidėjais ir lankykitės aukcionuose, kuriuose galite įsigyti tai, ko geidžiate. Išlikite nepalaužiamas, nes viršūnėje vietos yra tik vienam. Visų kitų laukia bankrotas.

Stalo žaidimas Dixit Libellud

32,99 € 26,55 € -6,44 €
Į krepšelį
Prieinamumas: Neturime sandėlyje

Kiekvienas žaidėjas savo ėjimo metu tampa pasakotoju, kuris likusiems žaidėjams pasako žodį ar frazę, padainuoja ar suvaidina kažką, kas susiję su rankoje laikoma korta. Tada pasakotojo korta grąžinama į kaladę, kuri sumaišoma. 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką "Sutinku". Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau apie naudojamus slapukus skaitykite. Plačiau apie slapukų politiką